Postat av Niclas 2017-04-05

DD Halmstad 3/4

Jag skrev ju DD-tips för en annan sida tidigare men avslutade det projektet i december förra året. Tanken har efter det varit att DD-tipsen skulle komma upp här, men det har helt enkelt inte blivit av. Förrän nu! Jag kommer oftast köra med en rak DD, dvs en häst i vardera lopp. Jag tycker det är roligast att spela så, även om risken för förlust ökar. Mina tips är ju dessutom sådana att det kan gå en tid mellan vinsterna, men när de sitter är man oftast ikapp plånboken igen. Så några favoritdubblar till 3,50 lär ni aldrig få se här!

Måndagens DD-omgång avgörs på Halmstad med hygglig klass på loppen. Bröderna Johansson har preparerat banan väl och frågan är om det går att ta något bakifrån, eller är det bara ledningen som gäller? Vi får se....

 

DD-1, Spårtrappa, 2640a:

10 Belong Life gjorde årsdebut senast och avslutade bra med full fart över mål efter lite trafikproblem runt den sista kurvan. Behövde det loppet i kroppen och lär gå framåt rejält. Kvällens distans är inga problem och trots bakspåret tror jag att han kommer blåsa ner alla till slut. Ska vi säga tredje-fjärde ytter, gå med i ryggar med 700 kvar och full attack sista 300?

Rank: 10-5-6-8-1-4-11-7-9-3-2

 

DD-2, Stolopp, 2140a:

Hon blandar och ger i loppen, är det inte seger så gör hon bort sig med galopp. Nu gör 5 Lady Luck en intressant årsdebut och har fått ett perfekt läge. Hon är enormt startsnabb och jag är ganska säker på att hon dundrar till ledningen direkt. Väl där biter hon ifrån sig bra och trots att det alltså handlar om årsdebut tror jag hon leder detta runt om. Hon gjorde en del bra insatser under fjolåret och hon kan få en fin säsong även i år.

Rank: 5-11-4-8-12-9-6-10-7-2-3-1

 

DD-systemet ikväll:

Lycka till med liren!