Postat av Niclas 2017-03-31

Inför V75 Solvalla 1/4: Skrällhörnan!

V75-finaler på Solvalla med bl.a Delicious US, Nuncio och On Track Piraten i startlistorna. Mycket talar för att det blir väldigt låg utdelning, men som vanligt har jag snappat upp ett och annat borttappat guldkorn som jag dessutom tillmäter stora vinstchanser! Så har jag rätt blir det bra betalt ändå...

V75% avlästa fredag kl 02.08!

 

V75-2: 8 Västerbo Highscore (1,94%)

Var ute mot ett stenhårt gäng senast och kördes snällt invändigt. Satt fast med rubbet kvar och såg mycket fin ut. Krångligt läge här, men han gick bra sista 500 vid sin V75-seger näst senast och jag tror inte han sitter fast denna gång.

 

V75-5: 12 Hank Von Håleryd (2,10%)

Har svarat för en drös svettiga lopp på slutet men utan att få sätta pricken över i. Han är i kanonform och kan, trots läget, få en fin resa den här gången och han kan avsluta ruskigt vasst. Jag har jagat honom länge, det kan vara dags för seger nu!

 

V75-6: 3 Quattro Töll (3,05%)

Satt fast i rygg på ledaren näst senast och fick aldrig fritt. Satt på nytt i rygg på ledaren senast när denne kastade ankar i utgången av sista kurvan. Fick fritt sent och störtdök på innerspår men hann inte fram. Han är i toppform och har ett kanonläge. Han är ruskigt startsnabb och spetsar, men kommer att släppa då han är bäst i ryggar. Med fritt i tid blåser han sen ner alla till slut!

 

Jag och Mario spelar in V75-podden som vanligt under fredagen, med en del skratt och en del allvar såklart. Jag gör också som vanligt ett andelssystem för Pressbyrån Svava Uppsala och andelar dit köper ni via Tillsammans-sidan: http://tillsammans.atg.se/inbjudan/QXHZ-2J4W-21456

Ha det så gott så länge!