Postat av Niclas 2017-03-24

Inför V75 Mantorp 25/3: Skrällhörnan!

Mantorp arrangerar lördagens V75-omgång och återigen är det jackpot. Jag hoppas innerligt att vi får se en mycket roligare omgång än den vi fick se i Norge förra lördagen. Omgången innehåller en hel del klara favoriter och visst har de bra chans, men jag tycker ändå det ser öppet ut och det kan bli bra betalt. Jag har som vanligt hittat några roliga drag att se upp med och även de har en bra chans att vinna.

OBS! V75% avlästa fredag kl 02.35!

 

V75-1: 10 Han Herred (4,34%)

Satt fast senast med en del sparat och såg fin ut. Är dock väldigt ojämn i sina prestationer, men har han en bra dag kan han mycket väl ställa de andra offside över upploppet.

 

V75-4: 4 Tango Negro (5,22%)

Topphäst som spurtade vasst till andrapriset bakom stallkamraten Twister Bi på Vincennes senast. Kan öppna bra och bör få en fin resa här. Kan definitivt utmana över upploppet och ska inte nonchaleras.

 

V75-5: 12 British Steel (4,42%)

Klarade inte av Momarkens sista sväng senast och hoppade bort sig där. Såg pigg och fin ut annars och kanske hade kunnat utmana till slut. Toppformen är i alla fall kvar och han har ju en sylvass avslutning att tillgå. Trots läget och distansen tror jag han kan vinna loppet och han är totalt borttappad av de tidiga spelarna.

 

V75-7: 1 Dust Collector (6,82%)

Galopperade från start senast men tappade inte så mycket. Gick iväg i tredjespår med 600 kvar och avslutade mycket bra långt ute i spåren över upploppet. Är i toppform och har ett intressant läge. Inte golvad!

 

Jag återkommer med V75-podden och mitt system under fredagskvällen som vanligt. Till dess kan ni gå in på Pressbyrån Svava Uppsalas Tillsammans-sida och köpa en andel eller två: http://tillsammans.atg.se/inbjudan/QXHZ-2J4W-21456