Postat av Niclas 2017-03-17

Inför V75 Momarken 18/3: Skrällhörnan!

Veckans omgång avgörs på Momarken, i Norge. En mysig bana som tidigare mest var känd för sina snäva kurvor, men efter en omläggning av banan förra sommaren har man nu fått till det perfekt. Omgången håller ganska bra klass, risken för en favoritomgång är hyfsat stor, men jag tror ändå det kan smälla till i några lopp och då kan värdet skjuta i höjden.

Som vanligt gör jag ett andelssystem för Pressbyrån Svava Uppsala och andelarna köper ni via Tillsammans-sidan: http://tillsammans.atg.se/inbjudan/YS28-99XS-21456 Systemet presenteras i V75-podden med mig och Mario under fredagskvällen.

Här kommer några roliga skrällbud att hålla koll på, innan ni streckar.

OBS! V75% avlästa fredag kl 02.31!

V75-1: 11 Emir La Brousse (6,65%)

Var ute på fel distans senast men gjorde ett bra lopp ändå. Gynnas av den långa distansen och han är riktigt tuff den sista biten. Ska definitivt med på kupongen!

 

V75-2: 3 Donatella Center (3,41%)

Har sett jättefin ut på slutet och närmar sig en seger. Satt fast med lite sparat senast och jag är övertygad om att hon hade vunnit om luckan uppenbarat sig. Kan få en fin resa här och har en vass avslutning. Tufft emot, men det kan gå.

 

V75-4: 11 Moe Svarten (1,95%)

Gjorde ett kanonlopp i dödens senast och vann till slut ganska enkelt. Är i toppform och utan strul på vägen kan han dyka upp i segerstriden till slut.

 

V75-6: 1 Gigant Slugger (6,68%)

Har årsdebuten överstökad och vann då i ett billigt gäng. Han är fortfarande ruskigt startsnabb och tar hand om ledningen här. Med tanke på att 9 Mosaique Face gör årsdebut och ska gå med skor, så kan faktiskt Gigant Slugger leda runt om! Helt omöjligt är det inte!

 

Jag återkommer under fredag kväll med V75-podden och mitt system.

Ha det gott så länge!