Postat av Niclas 2017-03-06

I'm alive!

travkupongerJodå, jag lever! Men det har varit en jobbig helg ska ni veta. I torsdags kväll blev jag nerklubbad av hög feber och en elak hosta. Febern vägrade ge med sig och hela fredagen satt jag som ett vrak i soffan. Till slut blev situationen ohållbar så det blev ambulans till Sahlgrenska. Väl där fick jag vänta en bra stund på läkare, bara för att efter det bli förflyttad till Östra Sjukhuset och infektionskliniken. Under lördagsmorgonen släppte febern, jag blev ivägskickad på lungröntgen och sen var det bara att vänta på svar. Jag blev hemskickad så småningom, men var fortfarande trött och sliten efter två dagar med nästan ingen sömn.

Så nu vet ni varför det inte blev någon V75-podd och inte heller nåt V75-inlägg i helgen. Nu är jag dock bättre och jag hoppas ha ork och kraft att göra comeback redan till onsdagens V86-omgång. I annat fall är jag garanterat tillbaka på fredag med Skrällhörnan, podden och V75-inlägget.

Ha det gott så länge!