Postat av Niclas 2017-02-24

Inför V75 Eskilstuna 25/2: Skrällhörnan!

skrallhornanSundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna arrangerar lördagens V75-omgång och återigen har vi en megafavorit i Gulddivisionen. Nu är det vinterns kung On Track Piraten som "hela Sverige" spikar och jag kommer tillhöra en av dem. Jag kan inte se hur han ska kunna förlora det här loppet och därmed är det "bara" sex lopp att lösa även denna lördag. Men även med en jättefavorit kan det bli bra betalt, det såg vi ju förra lördagen... Jag har som vanligt letat reda på några spelvärda skrällar att se upp med och de presenterar jag här.

OBS! V75% avlästa fredag kl 01.50!

 

V75-1: 3 Raffinos (4,01%)

Gick riktigt bra i sin årsdebut senast men blev nerspeedad sista 50 av British Steel. Lär vara ytterligare förbättrad nu med lopp i kroppen, men möter också tufft motstånd igen. Såg dock fin ut senast och med lite flyt på vägen kan hon skrälla.

 

V75-4: 9 Robic Lane (5,81%)

Fick en fin resa senast och avslutade bra sista 400, men kunde inte ta sig förbi ledande/vinnande Pointillist. Har dock kommit tillbaka på ett bra sätt och formen är topp nu. Kan få en fin resa även här och är ett givet segerbud.

 

V75-6: 3 Lovely Boy (2,82%)

Gjorde årsdebut senast och var fantastiskt bra direkt. Kördes till ledning efter 700 meter och fick sedan lite press på vägen. Stack undan över upploppet till en lätt seger och såg mycket fin ut. Tuffare motstånd nu men galopperar favoriten bort sig är han med i segerdiskussionen här.

 

V75-7: 7 Jeepster (3,12%)

Blev störd till galopp med 600 kvar senast men avslutade riktigt bra efter det. Formen är nog lite bättre än vad raden visar och hon kan hamna bra till direkt trots spåret. Har en sylvass avslutning och har hon inte för långt fram med 300 kvar kan hon blåsa ner alla.

 

Så, där fick ni fyra skrällar att se upp med! Jag återkommer här under fredagen med V75-podden med mig och Mario, samt hela mitt andelssystem som jag gör åt Pressbyrån Svava Uppsala. Andelar till det köper ni här: http://tillsammans.atg.se/inbjudan/M9A3-Y3FK-21456

Ha det gott så länge!