Postat av Niclas 2017-02-17

Inför V75 Axevalla 18/2: Skrällhörnan!

skrallhornanStochampionatsbanan Axevalla arrangerar veckans V75-omgång och man fick en riktig jackpot när världsstjärnan Nuncio oväntat aviserade årsdebut. Därmed är en spik redan avklarad för inte förlorar han det här? Det finns dock några riktigt luriga lopp kvar och där kan vad som helst hända. Jag presenterar några skrällbud som enligt mig kommer ha en bra chans att skrälla,

OBS! V75% avlästa fredag kl 02.34!

 

V75-1: 3 Oscar Rhode (2,95%)

Avslutade riktigt bra sista 700 senast och visade bra form. Kan få en fin resa här och över det långa upploppet biter hans spurt bra. Kan mycket väl överraska i ett väldigt öppet lopp.

 

V75-2: 13 She's From Above (2,07%)

Årsdebuterade senast och fick ett försiktigt upplägg. Såg trött och trög ut med 400 kvar, men fick upp farten rejält sista 150 och avslutningen blev hygglig till slut. Lär vara rejält förbättrad med det loppet i kroppen och ska passas tidigt här. Har en sylvass avslutning om hon får rätt lopp.

 

V75-5: 9 Kapten Haddock (3,08%)

Gick ett riktigt bra slutvarv senast och såg ut att gå mot seger när man svängde in på upploppet. Fick dock ge sig mot Umberto Axe som liftat med i ryggen men gjorde det bra ändå. Kan få en drömresa här och det är inte helt otroligt att han kan skrälla på hemmabanan.

 

V75-6: 13 Angie Simoni (2,20%)

Följde med som tredje häst i tredjespår under slutvarvet senast, egen attack med 350 kvar och avslutade mycket bra till andrapriset. Det fanns gott om krafter kvar och intrycket var fantastiskt fint. Tufft motstånd här, men med en smygresa kan hennes vassa avslutning bita bra till slut.

 

Det var skrällarna det. Under fredagskvällen kommer V75-podden med mig och Mario, samt hela mitt andelssystem som jag gör åt Pressbyrån Svava Uppsala. Andelarna till det systemet kan ni köpa via Tillsammans-sidan: http://tillsammans.atg.se/lagsida/21456

Och så får vi njuta av den här killen på lördag:

nuncio-sm-h-stalltz-se