Postat av Niclas 2017-02-10

Inför V75 Solvalla 11/2: Skrällhörnan!

skrallhornanDet är dags för V75-finaler på Solvalla denna lördagen och därmed är klassen på loppen väldigt hög, i alla fall för årstiden. Det brukar också ge med sig en del stora favoriter som känns omöjliga att välta, men jag gör givetvis ett försök på några av dem. Här har jag letat fram några riktigt roliga drag som absolut måste med på kupongen.

OBS! V75% avlästa fredag kl 01.31

 

V75-1: 12 Xanthis Amazing (2,36%)

Flög fram i en vass avslutning senast och såg dunderfin ut. Visst, det är stenhårt emot och ett dåligt läge, men skulle hon kunna smyga med i ryggar fram till upploppet kan det hända grejer till slut. Inte helt golvad!

 

V75-2: 5 Qatrine Gel (4,83%)

Kördes fram till dödens med 1300 kvar senast och tanken var att släppa förbi Angel Rain, men då denne fick ledningen fick man istället vara kvar i dödens. Lade press på Angel Rain under slutvarvet och utmanade i början av upploppet men fick ge sig med 100 kvar. Gjorde ett topplopp och visade form. Här kan det bli tidig ledning och därifrån är hon mycket intressant! Kan vara ett spikbud för den modige!

 

V75-5: 9 Barkevious Mingo (1,77%)

Flög till ledningen senast och gick undan i ett ganska så beskedligt lopp, men jösses vilket intryck han gav! Spända linor över linjen och var totalt okörd! Han går bra bakifrån också och trots bra motstånd så tror jag att han kan blåsa ner alla till slut. Se upp!

 

V75-6: 8 Bouncing Hill (1,39%)

Gjorde ett kanonlopp kvällen innan julafton och var hur bra som helst då. Har haft det lite struligt efter det och senast satt han fast med rubbet kvar. Såg mycket fin ut då och här har han ett perfekt läge för en smygresa. Med fritt till slut tror jag han kan blixtra till över upploppet och ställa de övriga schack matt.

 

Jag gör som vanligt ett andelssystem för Pressbyrån Svava Uppsala och andelar köper ni via Tillsammans-sidan: http://tillsammans.atg.se/inbjudan/Q583-237M-21456

Mina tankar kring hela omgången kommer sent under fredagskvällen i V75-podden med mig och Mario. Länk dit kommer under fredagskvällen.

Till dess får ni ha det så gott så länge!