Postat av Niclas 2017-02-03

Inför V75 Åby 4/2: Skrällhörnan!

skrallhornanJavisst! Skrällhörnan är tillbaka nu när det är V75 på min hemmabana Åby. Mer passande tillfälle får man leta efter. Enligt de flesta jag har haft kontakt med under veckan ser omgången inte så svår ut - jag säger raka motsatsen! Det finns en del svaga favoriter och det kommer att smälla, var så säkra!

Jag nämner några som enligt mig måste med på en seriös kupong och jag tror att de här har en bra chans att vinna sina lopp. Hela mitt andelssystem presenteras i V75-podden under fredagskvällen. Nu kör vi!

OBS! V75% avlästa fredag kl 02.15!

 

V75-3, Stolopp, 2140:

Här kommer det att skrälla, garanterat! Favorit just nu är 3 Global Seduction (23,39%), en häst som gärna viker ner sig till slut och såna går bort direkt. Spetsdraget är 6 Whega (5,33%) som missade lite i starten senast. Satt sen fast med lite krafter kvar och såg fin ut. Jansson upp nu är ett plus och från ledningen kan det hålla hela vägen. Varning för 1 So Nobel Gede (3,05%) som är i toppform och lär söka rygg på ledaren här. Det finns ju open stretch på Åby och där lär hon komma farandes till slut...

 

V75-4, Stolopp, 2640a:

Omgångens största favorit hittar vi här i form av 7 Basic (72,41%). Kan hon förlora det här loppet, tänker ni. Ja det kan hon, svarar jag! Hon har tre starter över lördagens distans och har som bäst varit fyra. Visserligen i den gamla regin, men ändå. Jag varnar kraftigt för 5 Hanna Banker (5,94%) som spurtade vasst senast efter en fin ryggresa. Hon tog t.ex in en längd på spurtkanonen Jetset, då förstår ni hur bra hon gick. Dessutom trivs hon extra bra på Åby! Flemming lär gasa vad som går från start för att komma till ledningen och sen släppa, för att kunna utnyttja speeden på stretchen till slut. Varning, som sagt!

 

V75-6, Klass 2, 2640a:

1 Can Lane (37,26%) blir favorit här och det förstår jag inte alls. Jag tror han är totalt chanslös och det är såna favoriter jag älskar! Draget i loppet är utan tvekan 3 Avec Wine (6,82%) som avslutade strålande bra förra lördagen och gjorde ett kanonlopp. Han är i toppform och sitter inte förra lördagens lopp i benen på honom är han garanterat med och krigar om segern här.

 

V75-7, Bronsdivisionen, 2140a:

Segermaskinen 5 Master Crowe (32,81%) är favorit just nu, men han kommer få ett tungt lopp här och det är frågan om han fixar det. Jag tokvarnar istället för 8 Hank Von Håleryd (2,71%) som gick strålande sista 1300 senast och är i toppform. Läget är inte roligt, men kan han hitta någon bra rygg under slutrundan är jag inte främmande för att han blåser ner alla till slut.

 

Så, det var det det. Vi hörs i V75-podden under fredagskvällen! Andelar köper ni som vanligt på Pressbyrån Svava Uppsalas V75 Tillsammans-sida: http://tillsammans.atg.se/inbjudan/Q583-237M-21456