Postat av Niclas 2017-01-09

Grand Slam 75!

grand-slam-75Tidigare idag släppte ATG en spelnyhet: V64 Grand Slam går i graven på söndagar och fr.o.m 5 mars ska vi istället lira Grand Slam 75. Ett spel som är som V75, fast med twisten att radpriset är en krona istället för 50 öre.

Till en början var jag positiv till det, men sen har ATG spårat ur fullständigt:

#Max 10 hästar i loppen för att det ska vara snabbare att analysera?

Vad fan är det för något? Det är klart vi ska ha fulla fält, gärna fyra-fem 15-hästarsfält utspridda över flera volter! Det är det vi vill ha, inte mindre fält som antagligen mestadels kommer starta med startbil...

#Grand Slam 75 kommer inte finnas tillgängligt på Tillsammans-sidan.

Ett riktigt självmål av ATG. Spel via Tillsammans-sidan har blivit en megasuccé och här hade man garanterat kunnat få en jättesuccé till. Dessutom hade ombuden slickat sig om munnen när de fått ytterligare en omgång att sälja andelar till.

#Grand Slam 75 kommer inte köras varje söndag, det blir Extra V75-söndagar också.

Ytterligare ett självmål av ATG. Snacka om att det kan bli rörigt värre under söndagarna. De värsta travnördarna kommer ha stenkoll så klart, men de mindre insatta vet ju knappt hur mycket det kommer att kosta. Är det 50 öre idag eller är det 1 krona?

Behöver vi verkligen ha Extra V75 om vi har Grand Slam 75? Såklart inte! Satsa istället på Grand Slam 75 varje söndag! Dessutom med fulla fält! Tänk att ATG alltid ska komma med nåt mishmash så fort de hittar på något nytt....