Postat av Niclas 2016-10-20

Inför V64 Åby 20/10

v64-abyÅby står för kvällens V64-omgång och det är alltid intressant. Loppen håller hygglig klass och vi får se några spännande regidebuter. Här kommer mina spikar och drag till ikväll:

 

Spiken:

Svårt att hitta bra spikar ikväll så jag nöjer mig med en:

V64-1: 2 Officer CD gjorde ett bra lopp senast och är i toppform. Går ner i klass rätt rejält här och fick dessutom ett perfekt läge. Spets och slut tror jag på och han är tveklöst omgångens bästa spik.

 

Dragen:

V64-3: 10 Attack Photo är i bra form och har gått bra på slutet. Uhrberg hoppar upp ikväll och det är alltid intressant. Kan avsluta bra och kanske att Uhrberg kan lura honom först över linjen.

V64-4: 12 Astoria Ås spräckte segernollan senast och det var välförtjänt. Formen är på topp och trots det tråkiga utgångsläget kan hon blanda sig i segerstriden till slut i ett öppet lopp.

V64-5: 4 MT In Cash gjorde comeback senast efter nästan två års frånvaro. Fick ett snällt lopp men kunde inget till slut. Lär vara rejält förbättrad ikväll och jag tror han är given i segerstriden.

V64-6: 6 Miss Prelong gör debut för Joakim Lövgren ikväll och är superintressant. Hon är svår att få runt felfri men när hon håller sig till trav hela vägen har hon hög kapacitet. Hon är startsnabb och hon kan mycket väl leda detta runt om.

 

Lycka till med liren!