Postat av Niclas 2016-10-17

Inför V64 Halmstad 17/10

v64-halmstadMåndagens V64-omgång avgörs på Halmstad, banan med Sveriges bästa banunderlag! Loppen håller ganska bra klass, men visst ser det lite favoritbetonat ut. Jag har ändå försökt leta fram lite roliga drag och spikar, så vi kan göra oss en liten hacka på spelet ändå:

 

Spikarna:

V64-1: 1 Thaiger Exclusive har gjort två starter för Untersteiner och vunnit båda. Har ett bra läge igen då han är väldigt startsnabb och jag tror han lyckas hålla upp innerspåret och ledningen. Trots tufft motstånd tror jag han leder detta runt om.

V64-6: 5 Brilliance fick en fin resa senast i rygg på ledande Dens Bea. Försökte hitta lucka och gick ut ett spår i början av upploppet, men gick ner på innerspår igen och fick fritt med 50 meter kvar. det var för kort bit, men hon sköt till vasst och såg fin ut. Formen är bra med andra ord och läget är inte så tokigt det heller. Bör få en fin resa även ikväll och jag tror hon brottar ner ledande favoriten 3 Marta Chip som nog tycker att kvällens distans är lite för lång. Därmed blir det spik på Brilliance!

 

 

Dragen:

V64-3: 7 Navigator Face är i bra form och trivs över den långa distansen. Kan öppna hyggligt och jag tror han kommer köras till ledning tämligen omgående. Då motståndet inte är så himla blodigt tror jag han har en hyfsad chans att hålla undan till seger. Ska absolut streckas!

V64-4: 3 Smashing Beauty gör debut för Flemming Jensen men det är en enormt svårbedömd sådan. Hon har inte startat på 14 månader och normalt sett ska det behövas några lopp i kroppen. Flemming brukar dock ha vältränat när han kommer till Sverige, så det kan bli seger direkt.

 

Lycka till med liren!