Postat av Niclas 2016-10-04

Inför V64 Jägersro 4/10

v64-jagersroTisdagens V64-omgång avgörs på Jägersro. Klassen på loppen är ingen höjdare och spelmässigt lär det inte bli särskilt upplyftande heller. Jag försöker ändå och har i alla fall en bra spik och två drag.

 

Spiken:

V64-6: 1 What A Babe avslutade bra sista 300 senast men hann inte fram till seger. Formen är som den ska och ikväll har hon ett intressant läge. Hon är ingen jätteraket från start, men det är inte de andra heller. Därmed tror jag hon håller upp ledningen och vem ska kunna slå henne då? Ingen, säger jag, och spikar!

 

Dragen:

V64-3: 5 Absolut Gehör var ute i Oaks-kval senast och hon gjorde ett bra lopp där. Hon var faktiskt bara en dryg längd efter blivande Oaks-vinnaren Darling Mearas. Avslutade helt ok sista 600 efter en lite tuff inledning. Formen är bra och motståndet känns lite enklare här. Ska ses med en bra vinstchans.

V64-4: 1 Rebekka Ans är i bra form och har ett perfekt läge här. Hon är startsnabb och jag tror hon håller upp ledningen här, bara kusken vill. Körs hon i spets ikväll kan hon definitivt utmana storfavoriten.

 

Lycka till med liren!