Postat av Niclas 2016-09-29

Inför V64 Åby 29/9

v64-abyKvällens V64-omgång körs på min hemmabana Åby. Tyvärr är det ganska lågklassiga lopp vi bjuds på, men likväl har jag hittat nånting roligt att hänga upp kvällen på:

 

Spiken:

V64-5: 1 L.Dees Maggiebest satt sist hela vägen senast men avslutade bra till slut och var inte stort slagen. Formen är som den ska och ikväll har hon ett perfekt läge. Hon kan öppna hyggligt och jag är bergsäker på att det blir rygg ledaren här. Med open stretch till slut får hon ju luckan som på beställning och då blåser hon ner alla den sista biten. Rygg ledaren och slut, helt enkelt!

 

Draget:

V64-6: 4 Twin's Zindy är i toppform och ståtar med tre raka segrar. Hon har ett bra läge här och bör få en fin resa. Även hon är tvärspeedig till slut och med en ryggresa fram till 300 kvar blir hon oerhört svår att stå emot. Ska inte nonchaleras!

 

Lycka till med liren!