Postat av Niclas 2016-06-22

Två vinnare till Åmål 22/6

Dooleys gick ett starkt lopp i dödens igår, men kunde inte knäcka ledaren till slut ändå. Höll dock starkt som tvåa och var riktigt bra.

Åmål kör V86 ikväll och jag har två vinnarspel som jag kommer lyfta fram extra.

Steinfaks Åmål 0622Åmål lopp 5, V86-3: 10 Steinfaks

10 Steinfaks är en riktigt bra häst som är i toppform. Senast galopperade han när man svängde in på upploppet och han var inte slagen i det läget. Jag tror han blev lite för ivrig i det läget. Han klarar distansen utan problem och han har tampats mot riktigt bra hästar på slutet. Fartmässigt tror jag han är överlägsen här. Jag tycker det ser lite enklare ut ikväll och strular det inte för mycket på vägen tror jag han krossar det här sällskapet utan problem. Ser ut att bli väldigt mycket spelad, men får vi runt 2,50 är jag nöjd ändå.

 

Metallic Beat Åmål 0622Åmål lopp 9, V86-7: 6 Metallic Beat

6 Metallic Beat var ute på fel distans senast och han hängde med hyggligt. Bättre distans nu och har dessutom läge för ledningen då han är snabb ut. Biter ifrån sig bra i spets och är ett roligt segerbud. Jag har blivit mer och mer klar på honom under dagen, men tyvärr verkar resten av spelarna blivit det också. Får vi 4 gånger när det är dags?

 

Lycka till med liren!