Postat av Niclas 2016-06-20

En vinnare till Bergsåker 20/6

Bergsåker kör kval till långa E3 under måndagskvällen och är man i närheten av Sundsvall tycker jag det är givet att åka ut till Bergsåker och njuta av fin travsport! Såna här kvällar brukar ju bli väldigt favoritbetonade, men då får man njuta av sporten istället.

Min vinnare ikväll tillhör favoriterna, men läget gör att jag tror det kan bli ett hyggligt odds ändå:

Borups Powerful Bergsåker 0620Lopp 10, V64-6, 10 Borups Powerful

Borups Powerful var på väg mot ledningen senast men galopperade in i första kurvan. Imponerade dock stort på Åby i starten innan då han vann via open stretch. Han har en sylvass speed till slut och motståndet ikväll är lite enklare än det han mött hittills. Jag tror han blåser ner allt och alla till slut om han bara håller sig på benen hela vägen. Läget gör att vi kanske kan få 3-4 gånger på honom?

För er som vill hålla koll på mina vinnartips startar jag upp ett spreadsheet fr.o.m idag. Det hittar ni här: http://www.spreadsheet.se/niclastravtips

Lycka till!