Postat av Niclas 2016-05-05

En vinnare till Jägersro 5/5

Jägersro kör V64 under dagen och loppen håller hygglig klass. Jag har hängt upp mig på en häst som jag tror har en bra vinstchans och kan vara en kul spik både på V64 och DD.

Jägersro Scirocco SisaV64-6, lopp 11, 8 Scirocco Sisa, vinnare

Scirocco Sisa har ofta varit ute i tuffa gäng och för tre starter sedan gjorde han debut i Gulddivisionen. Hängde med bra då efter en snäll resa och såg fin ut. Men sen har det strulat lite för honom och det har inte gått på räls precis. Nu är det rätt distans igen och läget har blivit lite bättre med två strykningar. Motståndet har han slagit förut och i min värld har han en bra vinstchans idag. Han kan öppna hyggligt från start och bör få en bra position. Han tål att göra en del sista varvet och jag tror han sänker alla sista 600. Kör bara, Steen!