Postat av Niclas 2016-04-20

Vinnarspel till Åby 20/4

Sally Hill fick en fin resa i ryggar fram till upploppet men var lite seg och avslutningen var inte lika vass som gången innan. Blev fyra till slut och får inte godkänt.

Åby och Solvalla delar på kvällens V86-omgång och jag har hittat en fin vinnare på Åby:

V86-7, Åby lopp 9, 4 True Blue For You, vinnare

4 True Blue For You fick en fin resa i rygg ledaren senast och avslutade vasst via open stretch. Hade dock för långt fram i det läget, men såg fin ut. Hon är ganska startsnabb och vill Björn så sitter man i spets tidigt här. Det kan dock kosta mycket då flera andra vill till ledning och Björn vill nog ha henne i ryggar. Därför är en resa i rygg på ledaren återigen aktuellt och jag tror hon flyger förbi över upploppet. Hon kan vinna på flera olika sätt och jag tror hårt på henne ikväll.

Åby True Blue For YouLycka till med kvällens lir!